REAL BI DA OD MILANA OTKUPI LEAA, ROSONERI KAŽU MOŽE, ALI SAMO AKO NAM DATE JOVIĆA! Srbin ima opciju da ide i u Hetafe, ali...

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • REAL BI DA OD MILANA OTKUPI LEAA, ROSONERI KAŽU MOŽE, ALI SAMO AKO NAM DATE JOVIĆA! Srbin ima opciju da ide i u Hetafe, ali...

Real Madrid se ove sezone okitio trofejima prvaka Evrope i Španije, a Florentino Perez uveliko radi na novim pojačanjima pred početak naredne sezone.

Odbrana i vezni red polako počinju da se kompletiraju. Antonio Ridiger je prvo pojačanje, Nemac će uskoro biti i ozvaničen, a zna se da će potpisati ugovor do 2026. godine.

Juče je Florentino Perez završio još jedno veliko pojačanje, Oreljan Čuameni je postigao dogovor, a Monako je prihvatio ponudu Real Madrida. Madriđani će platiti čak 80 miliona evra, ali i dodatne bonuse, što Monako nije mogao da odbije.

Čuameni je već odbio Liverpul i PSŽ, zahvalio se Kilijanu Mbapeu na inicijativi da mu se pridruži u Parizu, ali njegov san je Real Madrid i nije želeo da propusti ovu priliku.

Sada je došao red na ofanzivu. Posle transfera Erlinga Holanda u Mančester siti i odbijanja Mbapea da se preseli u Madrid, prvi čovek "kraljevskog kluba" došao je na ideju novog "Galaktikosa".

List As u udarnim vestima otkriva da Real sprema bogatu ponudu kako bi doveo fudbalera Milana Rafaela Leaa (22). Portugalac ima sezonu iz snova, jedan je od najzaslužnijih za osvajanje Skudeta posle posta od 11 godina, a istovremeno je proglašen i za najboljeg igrača Italije.

Otkupna klauzula iznosi 150 miliona evra uz važeći ugovor do 2024. godine. Italijani bi da "blindiraju" svog ponajboljeg igrača protekle sezone, ali i Real ima svoje adute u vidu Marka Asensija kojeg bi ponudili timu iz Milana uz novac.

Leaa i Asensija zastupa jedan čovek, Žorž Mendeš, pa se u Realu nadaju da bi Portugalac mogao da "pogura" čitavu priču, a prema pisanju Španaca, tu je i Luka Jović, velika želja Milana već duže vreme.

Podsećanja radi, za Srbina se juče pisalo da bi mogao u Hetafe na pozajmicu, pa verovatno bi odlazak u Milan bio i te kako bolja varijanta i za Jovića, kome se nije posrećilo u Španiji.

Novosti

Komentari