REAL IM MAZNUO AZARA ZA 100 MILIONA, A ČELZI DOVODI POJAČANJE ZA 130.000.000 Kutinjo se vraća na ostrvo u velikom stilu!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • REAL IM MAZNUO AZARA ZA 100 MILIONA, A ČELZI DOVODI POJAČANJE ZA 130.000.000 Kutinjo se vraća na ostrvo u velikom stilu!

Fudbaleri Čelsija će u letnjem prelaznom roku ostati bez najboljeg... Praktično su se svi na "Stamford Bridžu" pomirili sa činjenicom da će Eden Azar da napusti Ostrvo i da će karijeru nastaviti u Realu, pa mu užurbano traže zamenu.

I čini se da je pronađen fudbaler koji će u dresu "plavaca" zameniti belgijskog superstara i dolazi iz Španije. Tačnije iz Barselone.

Nije tajna da su Katalonci nezadovoljni izdanjima skupo plaćenog Filipea Kutinja, koji je doveden iz Liverpula za 120 miliona evra, a Barselona treba da plati još 45 miliona na ime bonusa, pa dve strane žele da se rastanu. I to već u ovom letnjem prelaznom roku.

I tu leži šansa Čelsija da u svoje redove dovede brazilskog mađioničara, koji se jednostavno na "Nou Kampu" nije pronašao. Briljirao je u Liverpulu, dok ga u Španiji nije bilo nigde, pa bi upravo na Ostrvu mogao da se vrati u prepoznatljivu formu.

A da bi ga "plavci" doveli, moraće da izdvoje 130 miliona evra, koliko Katalonci traže za svog fudbalera. Jasno je da to neće biti problem za klub iz Londona, ali je problem nešto drugo.

Naime, Čelsi je pod zabranom dovođenja fudbalera u naredna dva prelazna roka zbog kršenja pravila prilikom dovođenja igrača mlađih od 18 godina. Ali, uzdaju se čelni ljudi engleskog kluba da će uspeti da dokažu nevinost pred Sudom za sportsku arbitražu, te da će im na taj način zabrana biti skinuta.

Bude li zaista tako, Kutinjo će onda biti pred vratima Čelsija i predstavljaće će adekvatnu zamenu za Edena Azara. Samo, u tom slučaju će morati "plavci" brzo da reaguju, jer su za brazilskog reprezentativca zainteresovani Mančester junajted, Milan i Pari Sen Žermen.

Blic.rs

Komentari