ŠOK! BARSA HOĆE DA SE REŠI GRIZMANA, NISU ZADOVOLJNI KAKO IGRA, a pritim je u nemilosti Lea Mesija! Francuzu će presesti odlazak iz Atletika!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ŠOK! BARSA HOĆE DA SE REŠI GRIZMANA, NISU ZADOVOLJNI KAKO IGRA, a pritim je u nemilosti Lea Mesija! Francuzu će presesti odlazak iz Atletika!

Barselona je spremna iskoristiti Antoana Griezmana da sledećeg leta pokuša vratiti Nejmara na Kamp Nou.

Katalonsci su doveli Griezmana posle dugih pregovora, ali bi njegova epizoda u Španiji mogla rano završiti.

Barsa je pokušala iskoristiti Ivana Rakitića, Ousmanea Dembelea i Filipa Kutinja kao deo paketa za Najmara, ali je PSŽ odbio sve ponude.

Nakon neuverljivog starta sezone sa samo tri gola u devet mečeva za Barselonu, Le10 Sport tvrdi da čelnici kluba žele Griezmana ponuditi u zamenu za Nejmara.

Piše se i o lošem odnosu Francuza i Lea Mesija, a bivši igrač Atletika je ove sedmice priznao da nemaju komunikaciju van terena.

Međutim, Mesi ima itekakvu komunikaciju sa Nejmarom, s kojim je dugo godina igrao zajedno i sigurno bi ga srdačno dočekao.

Verovatno je da bi PSŽ uz Griezmanna tražio i određeni novac, ali sigurno da se šampionu Francuske dopada ideja dovođenja lidera reprezentacije i jednog od najatraktivnijih imena u državi.

Neymar, sa druge strane, briljira od povratka na teren. Zabio je četiri gola u pet mečeva i polako vraća povjerenje navijača. Ali, povratak u Barcelonu, što je postalo jasno ovog ljeta, sigurno ne bi odbio.

Sport.ba/Teleks.info

Komentari