ŠTA REĆI, SRBIN MENJA RONALDA U JUNAJTEDU! Ten Hag prelomio, na Portuglaca više ne računa!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ŠTA REĆI, SRBIN MENJA RONALDA U JUNAJTEDU! Ten Hag prelomio, na Portuglaca više ne računa!

Prekipelo je izgleda i upravi Mančester junajteda, ponašanje Kristijana Ronalda se više neće tolerisati. O tome svedoči i činjenica da se zvezda sa "Old traforda" našla na klupi na današnjoj prvenstvenoj premijeri protiv Brajtona, uprkos tome što trener Erik ten Hag na raspolaganju nije imao niti jednog zdravog špica.

A zamena Ronaldu je izgleda već spremna...

Naime, kako prenosi "Gardijan" Mančester junajted je spremio ponudu u iznosu od 12.000.000 evra za dokazanog golgetera Marka Arnautovića, koji je ove godine očarao u dresu Bolonje, koju sa klupe predvodi srpski strateg Siniša Mihajlović.

Momak srpskih korena, koji igra pod zastavom Austrije, je u Premijer ligi već nastupao za Stouk i Vest Hem, a postigao je 43 gola u šest sezona koliko je igrao u elitnom engleskom takmičenju.

Marko Arnautović minute sezone bio je jedan od najstandardnijih Mihajlovićevih pulena. Upisao je 32 nastupa i kao najbolji strelac tima sa 14 golova nosio klub sa severa Italije u prethodnom izdanju super-uzbudljive Serije A.

On se svojih korena nikada nije stideo. Marko je pravoslavne veroispovesti, naveo je više puta da se uvek prekrsti kada čuje himnu "Bože pravde", njegovo telo krase ćirilične tetovaže, a na kopačkama nosi natpis "Srbija".

Sa Mihajlovićem je razvio poseban odnos, što je mnogo puta isticao, ali izgleda da je vreme da iskusni špic u poznim igračkim godinama pođe putem nove destinacije i zaigra na "teatru snova".

Novosti

Komentari