TANDEM LUKAKU - DIBALA! KO BI NJIH MOGAO ZAUSTAVITI?! Inter se sprema da sruši i Milan i Juventus...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • TANDEM LUKAKU - DIBALA! KO BI NJIH MOGAO ZAUSTAVITI?! Inter se sprema da sruši i Milan i Juventus...

Romelu Lukaku i Paulo Dibala zajedno u tandemu, kako vam zvuči? Navijačima Intera verovatno kao san snova, a tako nešto uopšte nije nemoguće.

Dibala je slobodan, izgleda da bira između Rome i Intera, da je ostale ponude odbio, odnosno, da su dva italijanska tima najkonkretnija. Žoze Murinjo želi da postane prva zvezda sa Ejbrahamom, ali Inter objektivno ima jači tim koji igra u Ligi šampiona i boriće se za Skudeto.

Što se tiče Lukakua, danas je stigla informacija da će njegov predstavnik u utorak obaviti razgovor sa Interom o potencijalnom povratku. Ova priča je tek na početku i realizacija neće biti jednostavna, jer Čelsi želi da vrati veći deo od uloženih 115 miliona evra. Inter je spreman da ga vrati najpre na pozajmicu i otkup kroz rate, pitanje je da li će Čelsi pristati.

I dalje je sve na dugačkom štapu, ali nije nemoguće. Inter bi mogao da zaradi ogroman novac od prodaje Lautara Martineza nakon njegove sjajne sezone, tako da bi italijanski klub mogao da doživi veće promene u napadu, što je indirektno najavio i Bepe Marota.

"Pregovori sa Lukakuom i Dibalom? Nećemo žuriti, ovog leta moramo da budemo kreativni kada su u pitanju pojačanja", rekao je Bepe Marota.

Sportske

Komentari