(VIDEO) SETIEN PRAVI NOVU BARSU, MESIJA POMERA NA POZICIJU NA KOJOJ ARGENTINAC NIKAD NIJE IGRAO! To je samo jedna od brojnih promena!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) SETIEN PRAVI NOVU BARSU, MESIJA POMERA NA POZICIJU NA KOJOJ ARGENTINAC NIKAD NIJE IGRAO! To je samo jedna od brojnih promena!

Dolazak Kikea Setiena na klupu Barselone mogao bi doneti velike promene u formaciji u odnosu na Ernesta Valverdea. Sad već bivši trener Blaugrane igrao je 4-3-3, a AS piše da bi Setien mogao prešaltati Barsu u formaciju 3-5-2.

Na golu je neprikosnoveni Marc-Andre Ter Stegen, ispred njega bi odbrana igrala u sastavu Clement Lengled - Gerard Pique - Samuel Umtiti. Tu bi najveći dobitnik bio Francuz Umtiti, koji je kod Valverdea bio u drugom planu.

Jordi Alba nedodirljiv je na poziciji levog beka, dok bi Nelson Semedo postao standardan na desnoj strani uz aut-liniju.

Sergio Busquets bi prema AS-u zadržao svoju poziciju centralnog veznog, levo od njega mesto je rezervirano Frenkiju de Jongu, a desno - Lionelu Messiju.

Bila bi to nešto drugačija pozicija za Argentinca, barem ako je verovati ovom španskom mediju.

Samim time mesta za Ivana Rakitića u prvom sastavu ne bi bilo ni kod novog trenera iako je hrvatski veznjak u poslednje vreme počeo češće igrati zbog upitne forme i ponašanja Brazilca Arthura.

U napadu Barselone našli bi se Antoine Griezmann i Luis Suarez, no Setien neće moći računati na sjajnog Urugvajca, koji će zbog operacije verovatno propustiti ostatak sezone.

Sport.ba

Komentari