(VIDEO) ŠTO TO URADI RADONJIĆU?! SPRINT BRŽI OD BOLTA I MESI U ZAVRŠNICI, ovakav gol odavno nije viđen, NEMANJA POKAZAO KAKVA JE IGRAČINA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) ŠTO TO URADI RADONJIĆU?! SPRINT BRŽI OD BOLTA I MESI U ZAVRŠNICI, ovakav gol odavno nije viđen, NEMANJA POKAZAO KAKVA JE IGRAČINA!

Fudbaleri Herte pobedili su Frajburg na svom terenu u 30. kolu Bundeslige rezultatom 3:0 (2:0), uz gol i asistenciju srpskog reprezentativca Nemanje Radonjića, i tako pobegli iz zone ispadanja.

Najveće zasluge za trijumf Herte idu upravo Radonjiću, koji je asistirao Peteru Pekariku kod drugog gola u 22. minutu.

Srbin se zatim i sam upisao u strelce u 85. minutu i postavio konačan rezultat. Radonjić je u stilu Bolta pretrčao više od 50 metara, a zatim "mesijevskom" završnicom savladao Florijana Milera.

Za nekadašnjeg igrača Crvene zvezde bio je to prvi pogodak u dresu Berlinaca otkako je u februaru stigao na pozajmicu iz Marseja.

Prethodno je domaći tim do prednosti doveo Kšištof Pjontek u 13. minutu.

Ekipa iz Berlina je sa pretposlednjeg mesta pobegla na 14. uz 30 osvojenih poena. Isti broj bodova imaju Verder na 15. i Arminija na 16. poziciji, Keln je 17. sa 29, ali Herta ima i meč manje u odnosu na pomenute rivale. Frajburg je porazom ostao deveti sa 41 bodom.

SD

Komentari