(VIDEO+FOTO) LUKAKU UDARIO NA IBRU, UMALO TUČA U MILANU, OBRAČUN TRAJAO BEZMALO DVA MINUTA! Šta reći, kao dva ovna na brvnu!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO+FOTO) LUKAKU UDARIO NA IBRU, UMALO TUČA U MILANU, OBRAČUN TRAJAO BEZMALO DVA MINUTA! Šta reći, kao dva ovna na brvnu!

Inter i Milan sastaju se u četvrtfinalu Kupa Italije na stadionu "Đuzepe Meaca". U pitanju je susret ljutih rivala, ali i ove sezone najboljih timova u Italiji. Milan vodi posle prvog poluvremena rezultatom 1:0, a strelac je bio Zlatan Ibrahimović.

Po svom starom običaju, Ibrahimović ne ostaje dužan protivnicima ni u kom smislu pa je tako završnicu prvog poluvremena obeležio žestok sukob između njega i Romela Lukakua.

Belgijanac je bio ljut nakon faula koji je nad njim napravio Romanjoli, te je želeo da se obračuna sa njim. Situacija se smirila, a onda je na scenu stupio Zlatan Ibrahimović, koji je Lukakua dodatno isprovocirao.

Prvo su se uneli jedan drugom u lice, potom ozbiljno raspričali i verbalno se vređali, a to je trajalo dobrih minut i po, a na kraju su obojica dobili po žuti karton.

Objektiv

Komentari