VIOLA ZACEPILA CENU ZA VLAHOVIĆA, KO HOĆE DUŠANA MORAĆE DA PLATI BAR 50 MILIONA, MOŽDA I VIŠE! Kandidata ne fali, kome će reći DA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • VIOLA ZACEPILA CENU ZA VLAHOVIĆA, KO HOĆE DUŠANA MORAĆE DA PLATI BAR 50 MILIONA, MOŽDA I VIŠE! Kandidata ne fali, kome će reći DA!

Uprava Fjorentine namerava da poprilično dobro zaradi na transferu Dušana Vlahovića, koji ove sezone igra u odličnoj formi.

„Viola“ je postavila cenu za srpskog napadača i ona premašuje 60 miliona evra, piše Skaj Sport.

Za Dušana je navodno bilo interesovanja iz nekoliko evropskih klubova, zbog čega Fjorentina pokušava da ga zadrži visokom cenom. Bar za sada.

Vlahović je dao 17 golova na 32 utakmice Serije A ove sezone i uglavnom je mrežu tresao od zime nadalje.

Milan i Roma su bili u priči kao zainteresovani da ga dovedu zbog dobre forme, ali i klubovi iz Španije i Engleske.

Kako Italijani pišu, nije isključena opcija slična onoj kojoj je pribegao Roko Komiso, predsednik Fjorentine, u slučaju Federika Kijeze.

Kijeza je otišao na pozajmicu u Juventus za deset miliona, sa opcijom kupovine za još 40 miliona evra.

Đanluka Di Marcio, fudbalski insajder, javlja da će Vlahović biti skuplji od toga i da će se Fjorentina boriti da sačuva u svojim redovima igrača koji ima ugovor sa klubom sa Artemio Frankija do 2023. godine.

Da podsetimo, za 60 miliona evra je pre nešto manje od dve godine Luka Jović prešao iz frankfurtskog Ajntrahta u redove Real Madrida.

Nova.rs

Komentari