VLAHOVIĆ JE TREBALO DA BUDE NAJVEĆI TRANSFER U ISTORIJI SRPSKOG FUDBALA, ALI... Fjorentina ga je Partizanu ukrala za siću, sada će uzeti milione...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • VLAHOVIĆ JE TREBALO DA BUDE NAJVEĆI TRANSFER U ISTORIJI SRPSKOG FUDBALA, ALI... Fjorentina ga je Partizanu ukrala za siću, sada će uzeti milione...

Kada pogledamo kako igra Dušan Vlahović, malo ko je ostao ravnodušan. Mladi napadač već ima 16 postignutih golova u Seriji A u dresu Fiorentine i iza sebe ostavio Lautara Martinesa i Zlatana Ibrahimovića koji imaju po 15.

O svemu tome je Ivica Ilijev govorio za italijanske medije.

"Otako je otišao u Fiorentinu uvek sam govorio samo najbolje stvari o njemu, čak i kada su ga mnogi kritikovali. Sa mladim ljudima je potrebno strpljenje. Sećam se da mi je pre pet godina, kada sam počeo da radim kao operativac u Partizanu, skaut jedne velike evropske kompanije rekao da u njegovoj generaciji nema boljeg napadača na svetu. Tih godina se još nije čulo za Halanda, ali verujem da će u budućnosti uspeti da dosegne njegov nivo. Ne mislim da će se zaustaviti, jer ima karakter šampiona i nebo je granica za njegov talenat".

Ističe da je se od starta bio primetan njegov šampionski mentalitet.

"Već sa 16 godina je bio šampion. U glavi je bio kao 26-godišnjak. Radio je sa timom i pre i posle treninga. U glavi je poput Kristijana Ronalda".

Kako je Vlahović stigao u Firencu?

"Prodali smo ga za mali novac, da je ostao sa nama još jednu sezonu bio bi to najveći transfer u istoriji srpskog fudbala. Prerano nas je napustio, ali Fiorentina je obavila strašan posao".

B92,net

Komentari