VLAHOVIĆ POSLE OVOG NEMA NIJEDAN RAZLOG DA OSTANE! Navijači viole mu zabranili da im prilazi i pozdravlja ih! OVO JE KRAJ PRIČE!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • VLAHOVIĆ POSLE OVOG NEMA NIJEDAN RAZLOG DA OSTANE! Navijači viole mu zabranili da im prilazi i pozdravlja ih! OVO JE KRAJ PRIČE!

Mladi srpski golgeter je ponovo u centru pažnje na Apeninima. Nastavlja se priča u Firenci oko Dušana Vlahovića i navijača Fiorentine!

Možda je srpski napadač postigao lep gol u pobedi nad Kaljarijem iz slobodnog udarca, ali to mu nije mnogo pomoglo - navijači Fiorentine ne kriju šta osećaju prema golgeteru!

Sve je počelo u Venecija, kada je Fiorentina izgubila 0:1 na gostovanju, pošto su tada navijači rešili da žestoko vređaju Vlahovića.

Razlog za to bila je igračeva odluka da ne potpiše novi ugovor sa "violom", a i izjave predsendika Roka Komisa bile su takve da su navele navijače da na srpskog napadača gledaju kao na nezahvalnog člana kluba.

U sredu je Fiorentina gostovala Laciju u Rimu, gde su izgubili 0:1, a posle tog meča nije bilo vređanja navijača upućenih Vlahoviću, koji nije ni otišao da pozdravi fanove.

Kako piše italijanska "Republika", upravo je zahtev navijača Fiorentine bio taj da im Vlahović ne prilazi, što je on i uradio, odmah se zaputivši u svlačionicu, umesto da pozdravi navijače koji su došli u Rim da bodre "ljubičaste".

Vlahoviću ugovor u Fiorentini ističe u junu 2023. godine. Fiorentina je želela da produži saradnju s njim i da mu daleko unosniji ugovor, ali je Srbin pristao da postane najplaćeniji igrač u istoriji kluba.

Sada sve navodi da bi Vlahović narednog leta mogao da napusti stadion "Artemio Franki", što navijačima, očito, neće biti problem...


Komentari