SAVO ZNA SA KIM ĆE NA MOLDE, JEDINA DILEMA SADIK ILI OŽEGOVIĆ! Ajde Partizane, Liga Evrope mora biti tvoja!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SAVO ZNA SA KIM ĆE NA MOLDE, JEDINA DILEMA SADIK ILI OŽEGOVIĆ! Ajde Partizane, Liga Evrope mora biti tvoja!

Fudbaleri Partizana od 19 časova igraju u Norveškoj protiv Moldea revanš meč plej-ofa Lige Evrope. Crno-beli imaju prednost iz Beograda od 2:1, a trener Savo Milošević ima jasnu viziju tima. Jedina nepoznanica mogla bi da bude u napadu oko izbora između Umara Sadika i Ognjena Ožegovića, a očekuje se i Bibras Nato od prvog minuta na terenu. Ipak, ukoliko ne bude spreman, neće ga biti među prvih 11.

Što se samog sastava Partizana pred sutrašnji meč tiče, Milošević će za razliku od prve utakmice u Beogradu moći da računa na kompletnu defanzivnu liniju, predvođenu Bojanom Ostojićem, koji će u paru sa Strahinja Pavlović činiti odbrambeni bedem crno-belih u Moldeu. Par bekova će po svemju sudeći činiti Nemanja Miletić i Slobodan Urošević, koji je u sjajnoj formi na startu sezone.

Očekuje se da i novajlija u Humskoj Bibras Natho zaigra od prvog minuta, međutim, ukoliko ne bude spreman standardni par veznjaka činiće Aleksandar Šćekić i Saša Zdjelar. Tošić i Suma su spremni i trebali da zaigraju u ofanzivnoj liniji Partizana, a jedina dilema je Filip Stevanović, koga bi protiv Moldea mogao da zameni Takuma Asano.

Mesto napadača od starta sezone bilo je rezevisano za Umara Sadika, ali partija iz Beograda gde je zamenjen na poluvremenu zbog loše igre i njegov kasniji gest sa telefonom na ogradi stadiona u Humskoj, kogla bi ga koštati mesta u startnih 11. Svoju priliku vreba brzonogi Ognjen Ožegović, tako da je vrlo moguće da sutra zaigra od prvog minuta.

Sastav Partizana: Stojković - Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević - Zdjelar, Šćekić (Natho) - Tošić, Suma, Asano (F. Stevanović) - Ožegović (Sadik)

SD/Teleks.info

Komentari