(VIDEO) SRBIJO, DOBILA SI BRUTALNOG ŠPICA, FILIP STEVANOVIĆ IMA 16 GODINA, A IGRA KAO MATOR! Bravo Savo, trebalo je imati petlju i dečaku dati šansu!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) SRBIJO, DOBILA SI BRUTALNOG ŠPICA, FILIP STEVANOVIĆ IMA 16 GODINA, A IGRA KAO MATOR! Bravo Savo, trebalo je imati petlju i dečaku dati šansu!

Dugo će pamtiti Filip Stevanović datum 1. avgust 2019. godine. Tada je ovaj 16-godišnji ofanzivac zaigrao protiv Konahs Kveja iz Velsa i postigao gol za 3:0, svoj prvi u profesionalnoj karijeri.

Bio je to sedmi zvanični meč ovog Užičanina za prvi tim crno-belih. Trener Savo Milošević mu je pružio priliku da odigra čitavo poluvreme, a on mu je na najbolji način uzvratio za poverenje.

Stevanović je u igru ušao na poluvremenu umesto Đorđa Ivanovića, a u 73. minutu je postigao lep pogodak. On je atraktivnim driblingom i preciznim šutem krunisao lepu akciju Partizana.

Tim pogotkom su crno-beli poveli ukupnim rezultatom 4:0 i bilo je jasno da će igrati 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Tamo ih čeka Jeni Malatija iz Turske, znatno opasniji protivnik od Velšana.

Maxbet/Teleks.info

Komentari