DEGENEK SE OŠTRI ZA BAJERN: ZVEZDA SPREMNA ZA MEGDAN SA BAVARCIMA! Marakana će biti kracata, a onda su svakakva čuda moguća!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • DEGENEK SE OŠTRI ZA BAJERN: ZVEZDA SPREMNA ZA MEGDAN SA BAVARCIMA! Marakana će biti kracata, a onda su svakakva čuda moguća!

Defanzivac Crvene Zvezde Miloš Degenek ističe das u on i njegovi saigrači spremni za meč petog kola Lige šampiona grupe B protiv Bajerna u utorak od 21 sat na stadionu „Rajko Mitić“.

"Spremni smo za utakmicu protiv Nemaca. Imamo gust raspored, igramo na svaka tri dana, malo je teško i naporno, ali mi smo profesionalci. Na domaći teren nam dolazi veliki klub, a verujem da će i stadion biti pun. Navijači nam uvek daju prekopotrebnu podršku. Voleo bih da vidim krcate tribine i bez obzira na hladnije vreme, nadam se da će Marakana biti popunjena do poslednjeg mesta, a mi ćemo dati sve od sebe za dobar rezultat", kaže Degenek.

Napominje da je Zvezda I dalje jedina ekipa koja se pita u prventsvu.

“Od nas zavisi krajnji ishod. Ostalo nam je još dve utakmice u Ligi šampiona i četiri u prvenstvu. Moramo da maksimalno odrađujemo na terenu svoj posao. Želimo da osvojimo prvenstvo i to nam je prioritet", istakao je Degenek.


Komentari