MAJSTORI, SITI VAS JE OTRESAO RUTINSKI, A VAMA KRIV SUDIJA! Fudbaleri PSŽ tvrde da ih je Kujpers vređao! ETO POSLA ZA UEFA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MAJSTORI, SITI VAS JE OTRESAO RUTINSKI, A VAMA KRIV SUDIJA! Fudbaleri PSŽ tvrde da ih je Kujpers vređao! ETO POSLA ZA UEFA!

Fudbaler Pari sen Žermena Ander Erera optužio je sudiju Bjorna Kujpersa da je tokom revanš utakmice polufinala Lige šampiona protiv Mančester sitija vređao nekoliko igrača pariške ekipe!

Siti je slavio i u revašu sa 2:0, nakon prošlonedeljnog trijumfa u Parizu (2:1).

- Bili smo bolji 70 minuta i ispadamo s visoko podignutom glavom. Tužni smo, ali i svesni da nije lako nakon finala iz prošle sezone biti među četiri posljednja u ovoj - izjavio je Herera a onda se osvrnuo na glavnog sudiju utakmice Bjorna Kujpersa, odnosno na trenutak u kojem je, tvrdi, psovao njegovog suigrača Leandra Paredesa.

Paredesu je u jednom trenutku rekao da od*ebe. Ne možemo to da prihvatimo. Da mi to kažemo dobili bismo zabranu igranja od tri ili četiri utakmice. A pričamo o poštovanju - oštar je bio španski intrnacionalac.

Njegove reči potvrdio je Marko Verati, koji tvrdi da je Kujpers vređao i njega!

- Dva puta mi je rekao da od*ebem - svedoči Italijan.

Trener svetaca Maurisio Poketino nakon susreta je rekao da nije čuo što se tačno dogodilo alii da to svakako nije nikakvo opravdanje za njegovu ekipu. On je ipak napomenuo da će ''UEFA proveriti situaciju''.

Novosti

Komentari