ALO, FSS, ŠTA RADITE VI?! SRPSKI BISER ZAIGRAO ZA BELGIJU, NIŠTA ČUDNO, SRBIJA GA NIJE NI POZVALA! Ovo je nedopustivo...

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • ALO, FSS, ŠTA RADITE VI?! SRPSKI BISER ZAIGRAO ZA BELGIJU, NIŠTA ČUDNO, SRBIJA GA NIJE NI POZVALA! Ovo je nedopustivo...

"Novi Rišairo" Aleksandar Stanić nije dobio poziv "orlova", pa su reagovali "crveni đavoli"

Kad ga neće "orlovi", uzeše ga "crveni đavoli"! Mladi Srbin na debiju za Belgiju slavio protiv Hrvata

Nakon što je Stefan Bajčetić iz ekipe Liverpula zaigrao za selekciju U18 Španije, naši fudbalski oci mogli bi da tužno konstatuju gubitak još jednog bisera iz dijaspore. Aleksandar Stanić, koji je dete iz braka Srbina i žene iz Burkine Faso, zaigrao je za selekciju U18 Belgije.

Debi nije mogao bolje da prođe! Predvođeni Stanićem u špicu mladi Belgijanci su pobedili u Puli odgovarajući tim Hrvatske sa 2:1, a mladi Srbin je jednom asistirao za pogodak svojim saigračima. Belgijanci sledeći meč igraju 8. oktobra u Medulinu protiv Češke, a turnir završavaju 11. oktobra protiv selekcije Danske.

Stanić je rođen 25. decembra 2004. godine, visok je 190 centimetara, igra odlično sa obe noge i veoma je brz sa svoju visinu. Početkom godine je potpisao preofesionalni ugovor sa Mehelenom, a igrao je još za mlađe kategorije Anderlehta, Antverpena i Lokerena.

Pre poziva da nastupa za Belgiju bio je želja i FS Burkine Faso, za čiji je omladinski tim odigrao jednu prijateljsku utakmicu.

24sedam

Komentari