AUU, OVO NE SLUTI NA DOBRO! UEFA NA KORAK DA SUSPENDUJE ZVEZDU ZBOG VAN LA PARE! Holanđanin hoće pare, ne zanima ga ništa drugo!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • AUU, OVO NE SLUTI NA DOBRO! UEFA NA KORAK DA SUSPENDUJE ZVEZDU ZBOG VAN LA PARE! Holanđanin hoće pare, ne zanima ga ništa drugo!

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) zapretila je Crvenoj zvezdi zabranom registracije novih igrača u prelaznom roku zbog nesprovođenja odluke Sportskog suda u Lozani (CAS), u sporu sa bivšim prvotimcem Holanđaninom Radživom van La Parom, prenosi danas "Sport klub".

Odluka FIFA je dostavljena Fudbalskom savezu Srbije, koji ima ingerencije isključivo u domenu izvršenja i sprovođenja zabrane registracije novih igrača u prelaznom roku.

Meru suspenzije izreći će Disciplinska komisija FS S.

Holandski fudbaler, posle obraćanja FIFA, tužio je Crvenu zvezdu Sportskom sudu u Lozani zbog nepoštovanja odredbi ugovora i kašnjenja isplata.

CAS je početkom juna naložio Crvenoj zvezdi da isplati novac holandskom fudbaleru, a "crveno-beli" su imali 45 dana da postupe po konačnoj presudi.

Međutim, pošto novac nije isplaćen La Pari, zastupnici bivšeg fudbalera Crvene zvezde su se obratili FIFA i zatražili suspenziju beogradskog kluba.

FIFA je poslala pismo obaveštenja u FS S i naložila kažnjavanje srpskog šampiona.

Konačna odluka biće poznata tokom dana.

Van La Para (31) je u sezoni 2019/2020. odigrao 11 utakmica za Crvenu zvezdu i postigao je jedan gol.

Mediji

Komentari