BENU SRPSKI PASOŠ! ZVEZDA NAMERILA DA JEDAN OD NAJBOLJIH STRANACA IKAD POSTANE DOMAĆI IGRAČ! Šta reći, on je to zaslužio, ali...

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • BENU SRPSKI PASOŠ! ZVEZDA NAMERILA DA JEDAN OD NAJBOLJIH STRANACA IKAD POSTANE DOMAĆI IGRAČ! Šta reći, on je to zaslužio, ali...

Zvezda radi na dovođenju igrača za narednu sezonu, a navijači bi mogli da imaju dodatni razlog za zadovoljstvo.

Naime, srpski pasoš bi moga da dobije El Fardu Ben koji je u klubu od 2018. godine i sigurno da bi ovo mnogo značilo za crveno-bele, saznaje "Mozzart sport".

Klub sa "Marakane" u svom timu već ima pet stranaca - Sekua Sanogoa, Gelora Kangu, Aksela Bakajoka, Filipa Falka i El Fardu Bena, a poznato je da u sprskom fudbalu mogu da igraju četiri igrača koja nemaju pasoš naše zemlje.

Ovo je znalo tokom prošle sezone da predstavlja problem Dejanu Stankoviću koji je na proleće malo koristio skupo plaćenog Filipa Falka.

Zakon Republike Srbije jasno kaže da u slučaju podnošenja zahteva za državljanstvo naše zemlje, stranac je najmanje tri godine morao da ima prijavljeno prebivalište u Srbiji. Ben je u našu zemlju stigao 2018. godine i ovakav uslov za njega ne predstavlja nikakav problem.

Reprezentativac Komorskih ostrva je jako važan šraf u timu Crvene zvezde. Jedan je od najboljih stranaca u istoriji kluba.

Novosti

Komentari