DA LI JE REALNO, TOŠIĆ SE VRAĆA U ZVEZDU! Njegov dolazak bio bi poslednja kockica u Dekjevoj slagalici! JOŠ AKO DOĐE DRAGOVIĆ…

    foto: Printskrin
    Podeli
  • DA LI JE REALNO, TOŠIĆ SE VRAĆA U ZVEZDU! Njegov dolazak bio bi poslednja kockica u Dekjevoj slagalici! JOŠ AKO DOĐE DRAGOVIĆ…

Duško Tošić je podigao Istanbul na noge posle sastanka sa direktorom bivšeg kluba Bešiktaša, ali ne bi trebalo da čudi da postane džekpot Crvene zvezde.

Odlični defanzivac je posle dve i po godine napustio kineski Gvangdžu gde je igrao za "ugovor karijere", ali nivo igre koje pokazuje govori da je daleko od kraja karijere iako će 19. januara napuniti 36 godina. Znaju to turski klubovi gde je sjajno igrao šest sezona u Genčlerbirligiju i Bešiktašu i unosne ponude odavno stižu na njegovu adresu.

- Nisu ovo bili pregovori o transferu. Poznajemo se od 2015, vidim ga kao člana porodice. Ćaskali smo, ali nije bilo ni reči o povratku u Bešiktaš - izjavio je direktor Bešiktaša Erdal Torunogulan prenosi "Fanatik".

Međutim, Crvena zvezda bi mogla da bude najveći izazov za Tošića koji je od 2010. do 2012. ostavio odličan utisak i igrama ušao pod kožu navijača. Crveno-beli su ušli u nokaut fazu Lige Evrope i to je dodatni izazov da Tošić, ukoliko stigne poziv iz Ljutice Bogdana, razmisli o povratku na Marakanu. Zvezda već neko duže vreme pokušava da sklope kockice i dovedu Aleksandra Dragovića (29) iz Bajera, ali poslednje igre i izjave direktora nemačkog kluba jasno govore da su šanse za transfer ove zime sve manje.

Tošić je i bez obe činjenice sjajno rešenje jer još uvek može da odigra i na poziciji levog beka, ali i u formaciji sa trojicom štopera. Sjajan je u skoku, jak u duelima, oštar, ima taj izražen takmičarski duh.

Videćemo kako će reagovati u Crvenoj zvezdi, ali s obzirom na način rada sportskog sektora i direktora Mitra Mrkele, pa decenijsko poznanstvo sa Zvezdanom Terzićem sigurno je odavno razmotren i eventualni dolazak Tošića koji bi došao kao slobodan igrač.

Direktno.rs

Komentari