DEKI SLAŽE KOCKICE ZA NAPAD NA LIGU ŠAMPIONA! Zvezda vraća Krstičića, Nenad će na svoju štetu raskinuti sa AEK-om!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • DEKI SLAŽE KOCKICE ZA NAPAD NA LIGU ŠAMPIONA! Zvezda vraća Krstičića, Nenad će na svoju štetu raskinuti sa AEK-om!

Crvena zvezda ambiciozno ulazi u letnji prelazni rok i dobro je poznato da su glavne mete Aleksandar Kolarov, Aleksandar Prijović i Aleksandar Dragović, ali to nije sve!

Kako Mondo saznaje, Zvezda žarko želi da dovede još jednog veterana i to ljubimca navijača - Nenada Krstičića.

Iskusni vezni fudbaler je praktično postigao verbalni dogovor sa Zvezdom oko transfera, ali sve malo "koči" njegov klub AEK. Kolege iz Grčke prenele su nam informaciju da je Krstičić nezadovoljan u Atini i da želi da napusti klub godinu dana pre isteka ugovora, tako da je već tražio čiste papire, međutim u AEK-u bi ipak želeli da zarade novac na njemu.

Zvezda nema mnogo novca da plati za obeštećenje, tako da se nadaju da će Krstičić, koji je već u Beogradu, uspeti da ubedi klub da raskinu ugovor.

Krstičić je voljan da se vrati u Zvezdu i osnaži vezni red Dejana Stankovića i ponovo tako bude bitan faktor na putu ka učešću u Ligu šampiona. Vezni fudbaler je bio deo tima koji je dominantno osvojio titulu i napravio čudo u Salcburgu, ali je već na zimu 2018/19 otišao iz kluba u Grčku, posle određenih nesuglasica koje su u međuvremenu rešene.

30-godišnji fudbaler doneo bi iskustvo i liderstvo, a Zvezda bi mogla da sasluša ponude za Petrovića i Nikolića.

Prošle sezone odigrao je ukupno 36 mečeva za AEK, postigao jedan gol, a bio je i na spisku selektora Dragana Stojkovića, mada nije igrao u martovskom ciklusu.

Tokom bogate internacionalne karijere Nenad Krstičić nosio je dres Sampdorije, Bolonje i Alavesa, a dugogodišnjem iskustvu u inostranstvu prethodilo je igranje za OFK Beograd.

Komentari