GOMEŠ HOĆE U PARTIZAN, ALI CRNO-BELI NEMAJU NOVCA DA GA PLATE! Grobari se prerano poadovali, Rikardo nije ni blizu Humske!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • GOMEŠ HOĆE U PARTIZAN, ALI CRNO-BELI NEMAJU NOVCA DA GA PLATE! Grobari se prerano poadovali, Rikardo nije ni blizu Humske!

Ekipa beogradskog Partizana iza sebe ima sezonu nalik na onu od pre dve godine. Crno-beli su Superligu Srbije završili na drugom mestu, takođe su poraženi u finalu Kupa Srbije nakon penal serije. Ipak, trener Aleksandar Stanojević, već sastavlja listu želja, odnosno pojačanja koji bi mogli da konačno donesu neki od trofeja u Humsku. Jedan od prvih na pomenutoj listi je fudbaler sa Zelenortskih ostrva, poznato ime navijačima Partizana, Rikardo Gomeš.

Posle bega Takume Asana u Japan i izvesnog rastanka sa Žanom Kristofom Bajbekom, crno-beli su u potrazi za fudbalerom koji bi mogao da pokrije mesto centralnog i klasičnog napadača.

Kako dalje prenosi Mozzart sport, u taj kalup bi se savršeno uklopio upravo Rikardo.

Ćelnici kluba iz Humske su naime u direktnom kontaktu sa najboljim timskim strelcem iz sezone 2018/19, a čak je i Gomeš zainteresovan za ideju ponovnog igranja u Beogradu.

Međutim spona koja je nepromostiva je ona finansijska. Tačnije, plata koju zahteva Gomeš je, ni manje ni više, 1.400.000 evra po sezoni.

Podsetimo se, odlazak Asana znatno je oštetio budžet crno-belih, jer su ostali bez planiranog novca od potencijalne prodaje Japanca, a drugih velikih izlaznim transfera nema u najavi.

U slučaju dolaska, Gomešu bi ovo bio drugi mandat u Humskoj. Dok je u prvom ostavio neizbrisiv trag i ušao u srca navijača jer je za 36 nastupa u crno-belom dresu zabeležio 20 golova.

SD

Komentari