IGNJOVSKI MENJA JOVIČIĆA; Zvezda našla zamenu za radilicu na sredini terena!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • IGNJOVSKI MENJA JOVIČIĆA; Zvezda našla zamenu za radilicu na sredini terena!

Aleksandar Ignjovski na pragu je Crvene zvezde. On bi u timu trebalo da zameni Branka Jovićića na poziciji zadnjeg veznog.

Ignjovski je fudbaler koga odlikuje odlična tehinika, a fudbalski stručnjaci ističu da je njegov najveći kvalitet besprekorna fizička pripremljenost.

Zvezda traži fudbalera koji “zna da igra”, a Ignjovski se idealno uklapa u taj profil, za razliku od Jovičića koji je bio u fudbalskom žargonu pravi “pšit bul”, ali ne i fudbaler kojinje u staju da ostvari prednost na terenu. Crveno-beli traže fudbalera koji može da iznese loptu, uputi precizan pas, kako ne bi Marin morao da dolazi po loptu na sopstvenu polovinu, a to je po mišljenju Terzića i ekipe upravo Ignjovski.

Podsetimo, on je već u nekoliko navrata bio na pragu Zvezde, ali do transfera nije došlo. Sada se čini da su kockice sklopljenje i bivšeg reprezentativca Srbije možemo očekivati u crveno-belom dresu.

Dodatni plus za Zvezdu je i Zvezdan Terzić, koji je dobro poznaje Ignjovskog dok je bio fudbaler OFK Beograda.

Podsetimo, Ignjovski j bio igrač OFK Beograda, a potom Minhen 1860, odakle seseli se u Verder, u kojem je bio tri godine. Igrao je i za Ajntraht iz Frankfurta, Frajburg i Magdeburg.


Komentari