ITALIJANI NAM ZABILI NOŽ U LEĐA! SRBIJA BEZ SMS, VLAHOVIĆA, KOLAROVA, MILENKOVIĆA PROTIV NORVEŠKE! Za sve je kriva Korona, UEFA ovo više nije regularno!

    foto: Fotoilustracija/FSS
    Podeli
  • ITALIJANI NAM ZABILI NOŽ U LEĐA! SRBIJA BEZ SMS, VLAHOVIĆA, KOLAROVA, MILENKOVIĆA PROTIV NORVEŠKE! Za sve je kriva Korona, UEFA ovo više nije regularno!

Selektor Ljubiša Tumbaković biće na velikim mukama.

Fudbalska reprezentacija Srbije u četvrtak na stadionu ''Rajko Mitić'' dočekuje selekciju Škotske u odlučujućem meču za plasman na Evropsko prvenstvo, a iz Italije su stigle veoma loše vesti za Orlove.

Sa čizme su stigle informacije da su lokalne vlasti uvele rigorozne mere za izlazak iz Italije, a to se odnosi na određena područja, ali igrači koji igraju za Inter, Đenovui, Lacio, Romu i Sasuolo neće moći da se pridruže saigračima u nacionalnim selekcijama.

Pratkično, to znači da selektor Srbije Ljubiša Tumbaković neće moći za meč protiv Škotske da računa na bitne igrače Aleksandra Kolarova koji igra za Inter, Sergeja Milinković-Savića koji je član Lacija, kao i tandema Dušan Vlahović i Nikola Milenković koji igra za Fjorentinu. Filip Đuričić u svakom slučaju ne može da se odazove Tumbakoviću bez obzira na ovaj propis pošto je i na drugom testu bio pozitivan na koronu.

SD

Komentari