KO ĆE NA KLUPU PARTIZANA?! LAZETIĆ, KRSTAJIĆ, NEKO TEREĆI?! Legendarni Saša Ilić izgleda nije u kombinaciji - SRAMOTA!

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • KO ĆE NA KLUPU PARTIZANA?! LAZETIĆ, KRSTAJIĆ, NEKO TEREĆI?! Legendarni Saša Ilić izgleda nije u kombinaciji - SRAMOTA!

Aleksandar Stanojević je prošlost, ko je budućnost Partizana? Nakon još jedne sezone bez trofeja, crno-beli moraju da krenu ispočetka.

A kako će taj početak da izgleda umnogome zavisi od toga ko će biti novi trener tima iz Humske 1.

Kao i uvek kada se licitira sa imenima novog trenera Partizana, i sada je u opticaju nekoliko imena.

Glavni kandidat je, kako B92.net nezvanično saznaje, trener TSC-a Žarko Lazetić, bivši asistent Miroslava Đukića u Humskoj i kratko v. d. trenera nakon njegovog odlaska.

A dosta se spekuliše i o bivšem kapitenu Mladenu Krstajiću.

Krstajić je pre dva dana napustio izraelski Makabi Tel Aviv, a njegov povratak u Srbiju i odlazak Stanojević se smatraju mnogo više od puke koincidencije.

Kstajić je imao solidnu epizodu kao trener TSC-a, a svojevremeno je bio i selektor Srbije, koju je vodio na prošlom Mundijalu.

Naravno, navijači se najviše nadaju da će šansu dobiti živa legenda kluba Saša Ilić, koji je protekle sezone dobio otkaz u Čukaričkom nakn što je posle remija sa Partizanom izjavio da je njegov igrač, mladi štoper Kovačević, zaslužio crveni karotn prilikom jednog faula kao i da je Partizan nesrećno izgubio.

Ko god da dođe umesto Stanojevića čeka ga ogroman posao, pre svega u selekciji tima, jer je jasno da Partizan mora da se zahvali mnogim pojedincima iz aktuelnog sastava ako želi da vrati titulu u svoj posed.

B92.net/Teleks.info

Komentari