KRSTAJIĆU, IMAŠ LI TI OBRAZA! Ovakvu sramotu nam niko nije priredio! UKRAJINCI TORPEDOVALI ORLOVE SA PET KOMADA

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KRSTAJIĆU, IMAŠ LI TI OBRAZA! Ovakvu sramotu nam niko nije priredio! UKRAJINCI TORPEDOVALI ORLOVE SA PET KOMADA

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić je pre dolaska u Ukrajinu rekao da je važno da se ne izgubi. A u Lavovu je bilo potpuno suprotno. Ukrajina nas je počastila sa pet lakih komada I deklasirala orlove u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020.

Ukrajinski fudbaleri prolazili su pored naših igrača kao da ih nije bilo. Marko Dmitrović je mogao samo da širi ruke i da se ljuti na saigrače.

Počeo je Krstajić sa formacijom 3-5-2 i za to bio surovo kažnjen, pošto je ovo najteži poraz od kada Srbija postoji kao samostalna država. Nije pomogla ni ofanzivna startna postava sa Lukom Jovićem i Aleksandrom Prijovićem. Srpski napadači se nisu ni videli, a nije pomogao ni Aleksandar Mitrović koji je u nastavku meča zamenio Prijovića..

U ponedeljak u Beogradu čeka nas Litvanija I sve osim pobede bilo bi ravno katastrofi I oproštaju od EP kroz kvalifikacije, tim pre jer je Litvanija odigrala nerešeno u Luksemburgu (1:1).

Srbija je, istina, na startu zapretila preko Aleksandra Prijovića i to je bilo sveod orlova, jer je ubrzo krenuo brodolom.

Najpre je Cigankov za dva minuta torpedirao sa dva gola Srbiju. Treći I peti gol postogao je Konopljanka, a u strelce se upisao je Jaremčuk. Ukrajinci su se poigravali sa našim fudbalerima i pravo je čudo kako nisu postighli još neki gol.

Poraz od Ukrajine je najubedljiviji poraz Srbije od osnivanja. Da li će Savez posle ove katastrofe reagovati?!

Mediji

Komentari