LEONARDO U PARTIZANU, BRAZILAC UŠAO U NOVE PREGOVORE SA CRNO-BELIMA! Grobari ga nisu zaboravili, bio bi veliko pojačanje za rušenje Zvezde!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • LEONARDO U PARTIZANU, BRAZILAC UŠAO U NOVE PREGOVORE SA CRNO-BELIMA! Grobari ga nisu zaboravili, bio bi veliko pojačanje za rušenje Zvezde!

Potencijalno vrlo važna vest stigla je na crno-beli stranu Topčiderskog brda. Brazilac Leonardo mogao bi da se ovog leta vrati u Partizan!

Kako tvrdi "Kurir", nekadašnji fudbaler Partizana mogao bi da ponovo obuče crno-beli dres, a klub iz Humske navodno pokušava da Leonarda još jednom dovede.

"Tačno je, pričamo s njim i sve, izgleda, ide u dobrom pravcu. Mislim da neće biti problem da nađemo zajednički jezik, jer koliko mi želimo da ga vratimo, toliko i on želi da igra za Partizan. Nosi prelepe uspomene iz Beograda i ostalo je samo da se poklopimo finansijski, pa da u naredni period uđemo s njim u napadu", navodi "Kurirov" izvor blizak Partizanu.

Leonardo ima 29 godina i do pre par meseci je nastupao za Šabab Dubai iz UAE, nakon epizoda u saudijskom Ahliju i Al Vahdi iz UAE, što znači da bi bi u klub mogao da dođe kao slobodan igrač.

U Partizanu je igrao u sezoni 2016/17, kada su crno-beli poslednji put osvojili titulu prvaka Srbije.

Mondo

Komentari