MARIN IMA DVE PONUDE, MOŽE LI GA ZVEZDA ZADRŽATI! Uzbuna na Marakani, pare su velike, ali crveno-beli se nadaju da će kapiten ostati!

    foto: FK Crvena Zvezda
    Podeli
  • MARIN IMA DVE PONUDE, MOŽE LI GA ZVEZDA ZADRŽATI! Uzbuna na Marakani, pare su velike, ali crveno-beli se nadaju da će kapiten ostati!

Pre nekoliko meseci direktor Crvene zvezde je najavio mogućnost da bi Marko Marin mogao da produži ugovor koji je validan do juna 2021. godine. Ipak, ova najava za sada nije pretočena sa reči na dela, a u međuvremenu je kapiten crveno-belih dobio konkretnu ponudu iz Saudijske Arabije od ekipe Al Fetih.

U aziji je šampionat u punom jeku i želeli su da odmah posle Nove godine kada počinje prelazni rok angažuju bivšeg reprezentativca Nemačke, povreda protiv Čukaričkog je usporila priču, a ako uslede konkretni koraci na potezu je rukovodstvo i novi trener Dejan Stanković.

Spominje se da je i dalje zainteresovan i Al Sad iz Katara, koji je prošle zime nudio milione za Marinov potpis, ali za sada se očekuje da se vezista javi na start priprema 9. januara. Rastanak je moguć, mada je malo vremena preostalo da se pronađe naslednik ‘dirigenta’ igre crveno-belih.

Hotsport

Komentari