MARKO MARIN SEDMA ZVEZDINA ZVEZDA! Veliko priznanje kapitenu crveno-belih, PROMOCIJA UOČI MEČA PROTIV BAJERNA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MARKO MARIN SEDMA ZVEZDINA ZVEZDA! Veliko priznanje kapitenu crveno-belih, PROMOCIJA UOČI MEČA PROTIV BAJERNA!

Marko Marin će možda postati sedma Zvezdina zvezda! Kako "Novosti" saznaju, novi kapiten crveno-belih trebalo bi uskoro da dobije veliko priznanje, pošto je svojim sjajnim igrama uveo klub drugu sezonu uzastopno u Ligu šampiona. Odluku bi trebalo da donese Upravni odbor Zvezde, a zatim da je ozvaniči i Skupština kluba.

Podsetimo, pre Marina su ovo laskavo priznanje kluba i navijača iz Ljutice Bogdana dobili pokojni Rajko Mitić i Dragoslav Šekularac, zatim Vladimir Petrović Pižon, Dragan Džajić, Dragan Stojković Piksi i cela generacija koja se 1991. godine okitila titulom prvaka Evrope i sveta.

Marin je dva puta u dve poslednje sezone dao lični pečat igrama i rezultatima Zvezde i prilično kumovao ulasku u dve uzastopne grupne faze najkvalitetnijeg evropskog fudbalskog takmičenja. Navijači Zvezde, čak i pojedini čelnici kluba, skloni su da u poslednje vreme pričaju kako crveno-beli imaju uvek desetoricu dobrih igrača na terenu i - Marka Marina!

Zvanični predlog da Marko Marin postane sedma Zvezdina zvezda možda će se pojaviti ovih dana, a zvezdaše ne bi trebalo da iznenadi ako Marin uđe u "zvezdino sazvežđe" i pre prvog kola Lige šampiona, 18. septembra, i meča sa Bajernom u Minhenu.

Novosti.rs

Komentari