NIJE SAMO LAZOVIĆ, PIKSI OSTAO I BEZ ĐURIČIĆA! Srbija sve "tanja" pred meč sa Portugalom - OVO NIJE DOBRO!

    foto: FSS
    Podeli
  • NIJE SAMO LAZOVIĆ, PIKSI OSTAO I BEZ ĐURIČIĆA! Srbija sve "tanja" pred meč sa Portugalom - OVO NIJE DOBRO!

Fudbalski reprezentativac Srbije Darko Lazović propustiće mečeve sa Katarom i Portugalom, jer je zbog povrede napustio trening kamp reprezentacije u Staroj Pazovi i vratio se u Italiju.

Lazović se povredio za vikend, pre utakmice njegove Verone sa Napolijem, stigao je na okupljanje ali se ipak vraća u Italiju, saopštio je njegov klub.

"U dogovoru sa medicinskim timom reprezentacije Srbije Darko Lazović je napustio Staru Pazovu i vratio se u Veronu. U narednih nekoliko dana će nastaviti sa terapijama i njegovo stanje pratićemo iz dana u dan", navodi se u saoštenju Verone.

Srbija prijateljski meč sa Katarom igra u petak od 18 sati na stadionu "Rajko Mitić", a tri dana kasnije u odlučujućem meču za plasman na Mundijal gostuje Portugalu u Lisabonu.

Selektor Dragan Stojković Piksi nalazi se u velikom problemu kada je u pitanju sastavljanje tima za meč sa Portugalijom jer iz sličnih razloga neće moći da računa ni na Filipa Đuričića.

"Moram da potvrdim da su oni juče napustili kamp i vratili se u svoje klubove. Radi se o povredama koje ne mogu da se saniraju do nedelje i zaista mi je žao što neće biti sa nama", rekao je selektor Stojković.

RTS

Komentari