ORLOVI OPET POSTALI PILIĆI! MAĐARI NAS VRATILI U SUROVU REALNOST, Srbija poražena usred Beograda, NORVEŽANI BILI INCIDENT?!

    Podeli
  • ORLOVI OPET POSTALI PILIĆI! MAĐARI NAS VRATILI U SUROVU REALNOST, Srbija poražena usred Beograda, NORVEŽANI BILI INCIDENT?!

Fudbaleri Srbije ni nakon tri odigrana meča nemaju pobedu u Ligi Nacija.

Nakon duela protiv Norveške u Oslu kada je Srbija u potpunosti nadigrala rivala očekivali smo da "orlovi nešto slično ponove i večeras.

Odmah od starta pokazali su izabranici Ljubiše Tumbakovića da ne treba previše da očekujemo. Dosta zatvorena, bezidejna igra naših fudbalera u prvom poluvremenu. Gotovo da nije bilo posla za Gulašija.

Sa druge strane Mađarska je iskoristila priliku da povede, a do prednosti su došli nakon greške Mijata Gaćinovića.

Lopta je krenula ka golu Srbije, Mitrović je pokušao da otkloni opasnost, nije uspeo, pokušao je i golman Predrag Rajković da ukroti loptu, ali je ipak uspeo da pobegne Koniveš i plasira loptu u praznu mrežu Srbije.

Ulaskom Dušana Vlahovića u drugom poluvremenu imala je Srbija veliku priliku, ipak, pogodio je stativu. Napadala je Srbija do kraja, ali bezuspešno 0:1. na kraju.

Sastavi:

Srbija: Rajković – Milenković, S. Mitrović, Pavlović – Gaćinović (Vlahović od 66.), Gudelj, Milivojević (Lukić od 46.), Mladenović – Tadić, Ljajić (Radonjić od 46.) – Jović.

Mađarska: Gulaši – Botka, Lang, Salaj – Beše (Orban od 56.), Gazdag, Nađ, Kalmar, Hanga (Holender od 46.) – Nikolić (Nego od 76.), Koniveš.

Novosti.rs

Komentari