PARTIZAN BI PRODAO STEVANOVIĆA, ALI GA KOČI UEFA! Vuletić objašnjava da biser crno-belih ne može u inostranstvo pre januara 2021.

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • PARTIZAN BI PRODAO STEVANOVIĆA, ALI GA KOČI UEFA! Vuletić objašnjava da biser crno-belih ne može u inostranstvo pre januara 2021.

Informacija da je Nica ponudila oko 15 miliona za bisera crno-belih Filipa Stevanovića uzburkala je javnost u Srbiji. Kako kaže potpredsednik partizana Vladimir Vuletić, za njega se interesuje još nekolicina klubova iz najjačih evropskih liga, ali postoji jedan problem pravne prirode.

- Filip Stevanović je veoma tražen i zanimljiv igrač svim evropskim klubovima. Ja ne volim da licitiram o ciframa, ne volim da licitiram. Ponude za njega su u ovom momentu takve da nisu još pravno formulisane. Zanimljiv je mnogim evropskim klubovima. On je maloletan igrač i potrebno je učiniti nekoliko koraka kako bi došlo do transfera, ali on ne može biti izvršen do narednog januara, jer će tek tada postati punoletan - naglasio je Vuletić.

Pravno, i po svim zakonima, Stevanović kao maloletni fudbaler ne može da bude prodat, ali klubovi bez problema sad mogu da se dogovore i završe posao, a da transfer bude ozvaničen 25. septembra - kada Filip bude navršio 18 godina.

SD

Komentari