PARTIZAN ČEKA VRELO LETO, ASANO OTIŠAO, MARKOVIĆ SE VRAĆA U OLIMPIJAKOS, PONUDE ČEKAJU MARKEC I NAHTO... Mogu li crno-beli da im nađu zamene?!

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • PARTIZAN ČEKA VRELO LETO, ASANO OTIŠAO, MARKOVIĆ SE VRAĆA U OLIMPIJAKOS, PONUDE ČEKAJU MARKEC I NAHTO... Mogu li crno-beli da im nađu zamene?!

Koordinator za sportska pitanja u Partizanu Ivica Kralj govorio je u intervjuu za ,"Kurir" o planovima za predstojeći letnji prelazni rok.

Bili su spremni u Partizanu na odlazak Takume Asana ovog leta, zadovoljno trljajući ruke, smatrajući da će prihodovati nekoliko miliona evra posle prodaje Japanca. Ipak, takav scenario neće se obistiniti, jer je popularni Jaguar raskinuo ugovor sa klubom, što je podiglo veliku buru na srpskoj fudbalskoj sceni.

Kako će izgledati tim Partizana za sledeću sezonu je veliko pitanje. Svetozar Marković će napustiti Humsku, zajedno sa Filipom Stevanovićem. Bibras Natho je davao naznake u medijima da bi mogao da krene istim putem, ali novi sportski direktor crno-belih Ivica Kralj veruje da će iskusni Izraelac ostati u dresu Partizana, baš kao i Lazar Marković, za kojeg navodno postoje brojna interesovanja.

– Marković i Natho su praktično sigurni, nikad se ne zna kakva ponuda može da dođe, ali oni su uzdanica Partizana i mislim da će tako i ostati. Analizu i ideje ćemo praviti kad se završi Kup – rekao je Ivica Kralj, proslavljeni golman crno-belih, sada u ulozi klupskog operativca.

Komentari