PARTIZAN U PROBLEMU, OSTAJE I BEZ TREĆEG ŠTOPERA! Stolica i uprava moraju brzo da reaguju, ovo nije dobro!

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • PARTIZAN U PROBLEMU, OSTAJE I BEZ TREĆEG ŠTOPERA! Stolica i uprava moraju brzo da reaguju, ovo nije dobro!

Partizan je pre tri dana predstavio novog trenera Iliju Stolicu, sutra u 10 sati biće obavljena prozivka na početku priprema za novu sezonu, ali od pojačanja u igračkom kadru ''ni traga, ni glasa''.

Međutim, kada su odlasci u pitanju, ima mnogo nagoveštaja, pogotovo što je velikom broju igrača istekao ugovor, o čemu smo više puta pisali.

Kada su štoperi u pitanju, ugovori su istekli Nemanji Miletiću i Bojanu Ostojiću. Jasno je da 38-godišnji Ostojić neće ostati u ekipi, ali možda će dobiti neku drugu ulogu u klubu, dok kako sada stvari stoje, ni sa Miletićem neće biti produžen ugovor.

Njih dvojica su u većem delu sezone bili alternative štoperskom tandemu Vujačić-Saničanin, ali izgleda da ni taj tandem neće ostati na okupu.

Treći štoper koji bi mogao ovog leta da napusti Humsku je Igor Vujačić koji je bio i najstandardniji. Crnogorski reprezentativac je to nagovestio u razgovoru za Radio televiziju Crne Gore.

''Imam još dve godine ugovora sa Partizanom, imam dozvolu da odem u slučaju povoljne ponude'', izjavio je Vujačić, mada je u leto 2019. godine potpisao ugovor na četiri godine.

Za te tri godine u Partizanu nije uspeo sa crno-belima da osvoji nijedan trofej, ali ističe da ne može da bude nezadovoljan onim što je pokazao u prethodnoj sezoni, kada je Partizan do kraja bio u igri za oba trofeja, uz plasman u osminu finala Lige konferencija.

''Ne mogu da budem nezadovoljan sezonom sa Partizanom. Postigao sam dva gola u ligi, jedan u kvalifikacijama i gol iz penala protiv Sočija. Što se tiče reprezentacije, uvek može bolje, tu sam i uvek ću davati svoj maksimum'', kaže Vujačić.

Bilo mu je postavljeno i pitanje koji igrač mu je u dosadašnjoj karijeri bio najteži za čuvanje. Nije imao dilemu...

''Sinistera iz Fejnorda, nije zvučno ime, ali bio je vrlo nezgodan'', otkrio je Vujačić.

Sportske

Komentari