PARTIZAN ZA SADIKA DAO 1.8 MILIONA EVRA, ALI ROMA OČEKUJE JOŠ NAJMANJE MILION I PO! Vučica će žestoko zaraditi na napadaču crno-belih!

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • PARTIZAN ZA SADIKA DAO 1.8 MILIONA EVRA, ALI ROMA OČEKUJE JOŠ NAJMANJE MILION I PO! Vučica će žestoko zaraditi na napadaču crno-belih!

Umar Sadik, napadač Partizana, i definitivno je otkupljen od Rome, navodi se u finansijskom izveštaju "Vičice". Takođe, Rimljani su objavili kompletne detalje transfera po kome će im pripasti i 10% od prodaje Nigerijca u slučaju da crno-beli od njega zarade više od 1,85 miliona evra.

- Partizan je iskoristio opciju da otkupi prava na igrača za fiksnu sumu od 1.750.000 evra, uz 10 odsto od sledeće prodaje, ukoliko zarada bude veća od 1.850.000 evra - stoji u izveštaju Rome.

Podsetimo, Sadik je imao fenomenalnu jesenju sezonu u dresu kluba iz Humske za koji je postigao 16 golova, uz 13 asistencija. Ipak, nigerijski centarfor se u preolećnom delu sezone još uvek nije upisao u listu strelaca, a idealnu priliku za to imaće u nedelju od 18 časova na 162. večitom derbiju koji se igra na stadionu "Rajko Mitić".

Partizan je u zimskom prelaznom roku odbio brojne ponude za Sadika, a čelnici osvajača Kupa Srbije očekuju da će mu cena dodatno skočiti na leto, naročito posle evropskih kvalifikacija. Crno-beli ne pristaju da Sadika prodaju za manje od 15 miliona evra, što znači da će Vučica zaraditi još najmanje milion i po evra!

SD/Teleks.info

Komentari