PARTIZANU ZA PANTIĆA FALI SAMO TRI MILIONA EVRA: Crno-beli teško mogu da zadrže fudbalera Čelzija na pozajmici!

Klauzula iznosi okruglo 3.000.000 evra za obeštećenje, što, gledajući trenutno finansisko stanje deluje kao nemoguća misija.

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PARTIZANU ZA PANTIĆA FALI SAMO TRI MILIONA EVRA: Crno-beli teško mogu da zadrže fudbalera Čelzija na pozajmici!

Provlači se ideja da bi crno-beli možda mogli da pozajme novac, zatim otkupe i preprodaju igrača za veću sumu, ali to u ovim okolnostima deluje kao nemoguća misija

Kako god da se okonča tekuća sezona, i u prvenstvu i u Kupu Srbije gde se još uvek bore za trofej,Partizan će narednog leta pokušati da izvrši rekonstrukciju tima, pošto “remont” od pre godinu dana nije doneo očekivani kvalitet i rezultate, a poslovanje sa igračima minule zime, umesto očekivanih korekcija, pretvorilo se u fijasko. Jedno od pitanja koje klub iz Humske svakako mora da reši je status – Danila Pantića.

Dakle, ista meta-isto odstojanje kao i pre godinu dana, kada je Pantić takođe bio u Partizanu kao fudbaler Čelsija. Crno-beli su imali nameru i tada da ga angažuju, zapravo otkupe od londonskog kluba, ali ni tada, kao i sada, jedanostavno nemaju dovoljno sredstava.

Tokom letnjih priprema u Sloveniji 2018. godine, Pantić i njegovi menadžeri su uspeli da isposluju jednogodišnju pozajmicu u Partizan, ali je tom prilikom vezista produžio ugovor sa “plavcima”, te je u ugovor o otkupu stavljena klauzula koja, čini se, vezuje ruke crno-belima.

Pomenuta klauzula iznosi okruglo 3.000.000 evra za obeštećenje, što, gledajući trenutno finansisko stanje i poslovanje Partizana, deluje kao nemoguća misija.

Istina, u Humskoj se provlači nekakva ideja, po kojoj bi Partizan skupio ili pozajmio novac da isplati obeštećenje Čelsiju i zadrži Pantića tokom letnjih kvalifikacija, a zatim “preproda” fudbalera za veću sumu i na taj način zaradi.

To bi značilo da naredog leta agenti igrača moraju da “donesu” jaku ponudu za svog klijenta ili, pak, sam Partizan poslovnog partnera koji bi za mladog reprezentativca ponudio više od pomenuta 3.000.000 evra.

Koliko je to realno u okolnostima u kojima se trenutno nalazi Partizana? Loša sezona, loša finansijska situacija, slabe igre tima... Čini se da je rastanak Partizana i Danila Pantića najrealnija solucija.

Telegraf.rs

Komentari