PRIJOVIĆU, AKO I OVO ODBIJEŠ I NISI ZA ZVEZDU! Crveno-beli spremili neverovatnu ponudu ne samo za srpske uslove!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PRIJOVIĆU, AKO I OVO ODBIJEŠ I NISI ZA ZVEZDU! Crveno-beli spremili neverovatnu ponudu ne samo za srpske uslove!

Nastavlja se saga oko eventualnog prelaska Aleksandra Prijovića u Crvenu zvezdu. Naravno taj dolazak je uslovljen ukoliko Srbin raskine ugovor sa Al-Itihadom.

Bivši reprezentativac Srbije se odmara u Cirihu i očekuje se da doputuje u Beograd na poslednju rundu pregovora, a Zvezda mu je namenila fantastičan ugovor - ukoliko pristane na njega postaće najplaćeniji igrač ekipe i to sa primanjima visokim i za zemlje sa daleko boljim standardom od Srbije.

Italija je bez problema dobila i Tursku i Švajcarsku, a kako igra, Vels danas (18.00) neće predstavljati nikakav problem, iako Ostrvljani u meč ulaze sa sjajna četiri boda. Kvot na Azure je 1,52, a na duplu šansu X2 2,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Italija - Vels.

U prvoj sezoni bi zarađivao 800.000 evra, ne računajući bonuse za sportske uspehe i golove, a potom bi mu plata rasla i u trećoj sezoni ugovora bila najveća.

Ukupno gledano, Prijović bi bez bonusa od Zvezde zaradio 3 miliona evra, prenosi "Žurnal".

Iako je to ogroman novac treba istaći i da Prijović trenutno u Saudijskoj Arabiji zarađuje 5,3 miliona evra po sezoni, što znači da će i on morati da pristane na veliko sniženje zarade.

Zurnal/SD

Komentari