SAVO DOBIJA VELIKO POJAČANJE, IGRAĆE PROTIV MOLDEA! Vazura potvrdio da ekstra igrač stiže u Humsku za odlučujući dvomeč!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SAVO DOBIJA VELIKO POJAČANJE, IGRAĆE PROTIV MOLDEA! Vazura potvrdio da ekstra igrač stiže u Humsku za odlučujući dvomeč!

Generalni direktor kluba iz Humske Miloš Vazura najavio je da bi crno-beli dres moglo da obuče novo pojačanje pre dvomeča sa Norvežanima u plej-ofu Lige Evrope.

Vazura je ubeđen da će Partizan do kraja prelaznog roka biti samo još jači.

- Moguće je da ćemo dovesti neka pojačanja. Pregovaramo sa nekim igračima. Znaćemo sve uskoro, moramo brzo da reagujemo što se tiče dolazaka. A što se tiče odlazaka, neće ih biti dok traje Evropa, a verovatno ni posle toga. Radićemo na tome da angažujemo pojačanje već za Molde, pregovaraćemo i pokušati da pronađemo način da stigne što pre - rekao je generalni direktor crno-belih za Novosti.

U prethodnim prelaznim rokovima su u Humskoj najavljivane "bombe", ali ovog puta to nije slučaj.

- Bombi nema, želimo pojačanje koje bismo mogli što pre da uklopimo. Svaki naš igrač je za nas bomba, mi imamo njih i oni imaju nas. Ponašamo se kao porodica, tako i živimo, imamo razumevanja, i kada nije bilo plata i sada kada ih ima. Ako tako nastavimo kao porodica, biće dobro i za klub i za igrače i za navijače - zaključio je Vazura.

Partizan i Molde će utakmice plej-ofa odigrati u naredna dva četvrtka, a prvi meč se igra u Humskoj.

SD/Teleks.info

Komentari