STADIONI ĆE SE UŽELETI PUBLIKE, ALI NJE NEĆE BITI MESECIMA! Ni u Srbiji neće biti drugačije, DELIJE, GROBARI, FIRMAŠI, prazne tribune su neminovne!

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • STADIONI ĆE SE UŽELETI PUBLIKE, ALI NJE NEĆE BITI MESECIMA! Ni u Srbiji neće biti drugačije, DELIJE, GROBARI, FIRMAŠI, prazne tribune su neminovne!

Generalni direktor Dortmunda Hans Joakim Vacke nedavno je izjavio da će "biti dobro ako publike na tribinama bude do kraja godine", a kako stvari stoje, njegova predviđanja nisu daleko od istine.

Poznati italijanski epidemiolog Pjerluiđi Lopalko izneo je svoje procene gledaju trenutnu situaciju u Italiji i poručio da na Čizmi publike sigurno neće biti mesecima...

- Izvesno je da navijači neće moći na stadione pre oktobra. Možda i kasnije. Moram da budem iskren prema ljudima, ne želim da ih plašim - rekao Lopalko za rimski dnevnik Republika.

Italiju je potresla najveća katastrofa još od Drugog svetskog rata. U samo jednom danu juče je izgubljeno blizu 800 života, što je najveća smrtnost još od sredine prošlog veka! U ovom trenutku virusom korona u Italiji zaraženo je blizu 54.000 ljudi, a preminulo je 4.825, dok je u kritičnom stanju još gotovo 3.000 građana! U bolnicama je preko 16.000 ljudi... Najgore su prošli Bergamo i Breša, gde COVID-19 sada odnosi gotovo na stotine ljudskih života dnevno.

Ni u Srbije po svemu sudeći neće biti drugačije, Stadioni će se uželeti publike!

Mediji/Teleks.info

Komentari