STANOJE U PROBLEMU, OSTAJE BEZ PRVE OPCIJE U NAPADU! Crno-beli otkupili Holandera, ali on odlazi - mnogo je love u pitanju!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • STANOJE U PROBLEMU, OSTAJE BEZ PRVE OPCIJE U NAPADU! Crno-beli otkupili Holandera, ali on odlazi - mnogo je love u pitanju!

Partizan je pre nekoliko nedelja aktivirao otkupnu klauzulu u ugovoru o pozajmici Filipa Holendera i vezao ga do 2024. godine. Sada stižu vesti da bi mađarski reprezentativac već sad mogao da napusti klub.

Turski i mađarski mediji javljaju da je turski prvoligaš Malatija zaigrizla za rođenog Kragujevčanina i da je priča ozbiljna. Malatija je spreman da Partizanu plati 1.000.000 evra.

Ako gledamo samo finansijski ugao, bio bi ovo profitabilan potez za Partizan. Za pozajmicu Holendera su crno-beli platili 50.000 evra plus još 450.000 za otkup. Sada mogu da zarade duplo na njegovoj prodaji.

- Presrećan sam! Ovde se sjajno osećam od prvog dana. Uživam veliku podršku saigrača, trenera Stanojevića i svih ljudi iz kluba. Moja velika želja je bila da ostanem u Partizanu i zato hvala čelnicima koji su pravovremeno reagovali i otkupili ugovor. Nadam se da je ovo bilo tek "zagrevanje" za ono što mogu da pružim ekipi, a i ona meni! Čeka nas mnogo posla, verujemo u najbolji ishod - istakao je nedavno Filip Holender posle potvrde da ostaje u Humskoj još tri godine.

U svakom slučaju, Holender je pružio dobre partije i njegov odlazak bi predstavljao veliki gubitak za roster Aleksandra Stanojevića. Mađarski reprezentativac je pokazao da može da pokrije sve pozicije u napadu, a ne smemo zaboraviti da će uskoro nastupiti i na Evropskom prvenstvu. Svakako može da se desi da zbog nekoliko dobrih poteza se njegova cena podigne.

SD

Komentari