(VIDEO) KRSTAJIĆ: UKRAJINA NAS NIJE NADIGRALA, NE OSTAVLJAM EKIPU NA CEDILU... Pa da, i Srbija je slepa i ne vidi ništa!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) KRSTAJIĆ: UKRAJINA NAS NIJE NADIGRALA, NE OSTAVLJAM EKIPU NA CEDILU... Pa da, i Srbija je slepa i ne vidi ništa!

Selekor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić poručuje da nije razmišljao o ostavci posle meča sa Ukrajinom, zato što "orlove" čeka novi meč za tri dana sa Litvanijom.

"Ostaviti ekipu na cedilu bilo bi neozbiljno. Kad se završi Litvanija videćemo sve. Bez obzira na to šta se dogodi, tražim od svih da podrže ove igrače, ako smo patriote...", jasan je Krstajić.

Strateg fudbalske reprezentacije Srbije tvrdi da nas (pazi sad i drži se za mešto čvrsto prim, aut.) da nas Ukrajina nije nadigrala i da je sve moglo da bude drugačije.

"To su sve sitnice bile. Ukrajina nas nije nadigrala, bili smo egal 25 minuta, ali su nam na pad koncentracije dali gol i onda je sve krenulo. Da smo mi poveli preko Prijovića, sve bi bilo drugačije", poručuje Krstajić.

Srbija je, podsetimo, pukla od Ukrajine u Lavovu 5:0, što je bio povod da se govori smeni Krstajića.

"Posle utakmice sa Ukrajinom rekao sam da preuzimam odgovornost. To tvrdim i sad. Videćemo sve. Bez obzira na to šta se dogodi, tražim od svih da podrže ove igrače, ako smo patriote...".

Kakvu strategiju za vađenje protiv Litvanije sprema Krstajić i da li sa Litvancima doći do povratka na pređašnji sistem 4-2-3-1, selektor nije želo da otkrije.

"Taktičke stvari čine detalji, o tome smo pričali sa igračima. Videćemo kako ćemo igrati sa Litvanijom. Kako god, važno je da se vratimo na pravi kolosek. Bili smo 8 mečeva bez poraza, izgubili od Ukrajine, i sad je potrebno da se vratimo gde smo bili. U septembru nam dolazi Portugalija, pa igramo sa Luksemburgom... Moramo da se okrenemo tome".

Duel Srbija - Litvanija igra se u ponedeljak od 20.45 pred praznim tribinama stadiona Rajko Mitić.

Sportklub/Teleks.info

Komentari