(VIDEO) ZVEZDA DOVODI NOVOG BRAZILCA, STANKOVIĆ GA DOBRO POZNAJE! Dodo je igrao za Inter i pokriva poziciju levog beka

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) ZVEZDA DOVODI NOVOG BRAZILCA, STANKOVIĆ GA DOBRO POZNAJE! Dodo je igrao za Inter i pokriva poziciju levog beka

Zvezda se sprema za prodaju mladih igrača, kako bi obezbedila nepohodni novac za egzistenciju kluba, ali istovremeno razmišlja i o dovođenju novih igrača i to stranaca u klub?

U pitanju je 28-godišnji Hoze Rodolfo Pires Ribeiro, poznatiji kao Dodo. Dejan Stanković je upoznat sa kvalitetima ovog fudbalera sžobzirom na to da Dodo od 2012. godine nastupa na Apeninskom poluostrvu, a od 2014. do 2016. godine bio je i član milanskog Intera.

Portal "mojacrvenazvezda.net" piše da postoji mogućnost da ga dovede u Zvezdu jer bi mogao da bude slobodan igrač usled potencijalnog raskida sa Sampdorijom koja je takođe pogođena koronavirusom.

Imajući u vidu veliki broj promašaja u poslednjih godinu dana u vidu Kanjasa, Žandera, Van La Pare, ali i imajući u vidu pandemiju i posledice, teško je reći da ima prostora za takvo razmišljanje. Posebno kada je u pitanju fudbaler koji je stekao kakav-takav renome u svetu fudbala kao što je Dodo.

Ipak, tvrdimo da je rano govoriti o tome u ovom trenutku, sačekajmo još koji mesec...



Komentari