VITAS OČEKUJE DA ĆE PARTIZAN DOMINIRATI! To što me je Savo želeo me raduje i obavezuje, apsolutno sve ću podrediti crno-belima!

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • VITAS OČEKUJE DA ĆE PARTIZAN DOMINIRATI! To što me je Savo želeo me raduje i obavezuje, apsolutno sve ću podrediti crno-belima!

Uroš Vitas, novi štoper Partizana, je izabrao broj 15 na dresu koji je nosio tokom dugogodišnjeg staža u kadetskoj, omladinskoj i mladoj reprezentaciji.

Kaže da je siguran da će, uz podršku stručnog štaba, vrlo brzo dostići takmičarski nivo. “Partizan je napravio fantastičnu grupu. Deluje da je hemija u timu neverovatna. I siguran sam da je to jedna od stvari na kojima je Savo Milošević insistirao. Činjenica da je trener želeo da pojačam jednu takvu grupu me veoma raduje i još jednom ponavljam da ću apsolutno sve podrediti toj grupi i klubu”, ističe Vitas.

Novi defanzivac u crno-belom taboru tvrdi da veoma dobro poznaje situaciju u aktuelnom igračkom kadru.

“Gledao sam utakmice Partizana u prvom delu šampionata, ispratio sam i pripremne mečeve. Zdrava konkurencija je uvek dobrodošla. Siguran sam da će svako dobiti svoju šansu. Na nama je da je iskoristimo najbolje što umemo. Sa većinom novih saigrača sam imao prilike da se sretnem. Golmana Nemanju Stevanovića poznajem 10 godina, sa njim sam igrao u mlađim kategorijama Rada”, zaključio je momak koji je paraf na dvogodišnji ugovor sa crno-belima stavio poslednjeg dana zimskog prelaznog roka.

DOŠAO ZBOG TROFEJA

NIJE se Vitas u dosadašnjem toku karijere radovao titulama, pa je logično da je i to jedan od razloga za dolazak u Humsku.

- Ko god dolazi u Partizan, dolazi zbog trofeja. Spreman sam da sve podredim tome. Partizan je veliki klub i to će zauvek biti tako. Veliki klubovi uvek mogu da osvoje trofej - jasan je Vitas.


Komentari