ZVEZDA DETONIRALA BOMBU, PRIJOVIĆ POTPISUJE! Sranković dobija brutalnog napadača, sada je sve osim Lige šampiona neuspeh!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ZVEZDA DETONIRALA BOMBU, PRIJOVIĆ POTPISUJE! Sranković dobija brutalnog napadača, sada je sve osim Lige šampiona neuspeh!

Aleksandar Prijović postaće drugo letnje pojačanje Crvene zvezde! Iskusni napadač je u završnim pregovorima sa srpskim šampionom i proestao je još samo jedan korak, potpisivanje ugovora.

Nekadašnji reprezentativac Srbije po prvi put će igrati u zemlji iz koje je poreklom, a Dejanu Stankoviću i Crvenoj zvezdi biće ogroman plus tokom letnjih kvalifikacija. Očekuje se da upravo on golovima crveno-bele povede ka grupnoj fazi Lige šampiona ovog leta, dok će Aleksandar Dragović kao ''kapitalac'' u defanzivi biti zadužen za što manje primljenih golova.

Kako prenosi portal RSB, pregovori osvajača duple krune iz prethodne sezone i Aleksandra Prijovića koji je do sada nosio dres Al-Itihada, ušli su u poslednju fazu. To znači da se uskoro može očekivati da potpis ugovora bude ozvaničen, jer obe strane imaju veliku želju da sarađuju.

Prijović je rođen u Sent Galenu, a bogatu igračku karijeru gradio je širom sveta. bio je fudbaler italijanske Parme, engleskog Derbi Kauntija, zatim igrao u Švajcarskoj, Norveškoj, Švedskoj, Turskoj,... Najbolje partije pružao je u Legiji iz Varšave i PAOK-u, čiji je dres nosio dve sezone.

Ugovor sa timom iz Saudijske Arabije ističe mu tek 2023. godine, ali se već nedeljama priča o ranijem prekidu saradnje. Saudijci mu duguju novac, a srpski fudbaler je zainteresovan za povratak u Evropu, koja mu više prija.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je 13 utakmica i postigao dva gola, a njegov pogodak protiv Gruzije odveo je Srbiju na Mundijul 2018. godine.

Crvena zvezda je ovog leta ostala bez Nemanje Milunovića koji je otišao u Alanju, a sasvim sigurno će biti još pojačanja za srpskog šampiona. to je najavio i sportski direktor Mitar Mrkela, dok se kroz medije i dalje provlače imena Aleksandra Kolarova, Nenada Krstičića,...

Jedno vreme se pominjao i Aleksandar Pešić, ali je on završio u Turskoj.

Mondo

Komentari