ZVEZDA IMA PONUDE ZA JOVANČIĆA I BOAĆIJA VREDNE 3,5 MILIONA EVRA! Ben i Borjan nisu na prodaju osim u slučaju “ludačke” cifre!

    Podeli
  • ZVEZDA IMA PONUDE ZA JOVANČIĆA I BOAĆIJA VREDNE 3,5 MILIONA EVRA! Ben i Borjan nisu na prodaju osim u slučaju “ludačke” cifre!

Posle eliminacije sa evropske scene i poraza u Pireju, na Marakani su se okrenuli obavezama na domaćoj sceni. Budući da pojedini stranci nisu opravdali epitet pojačanja, sve se više govori o njihovim odlascima, ali je učešćem u Ligi šampiona nekim prvotimcima i "skočio" rejting.

U grupi takvih je i Dušan Jovančić, za koga je interesovanje pokazao slavni Ferencvaroš. Mađarski šampion spreman je da plati Zvezdi 700.000 evra za bivšeg kapitena Vojvodine. Ukoliko dođe do dogovora, Jovančić bi igrao u ekipi zajedno sa Abrahamom Frimpongom, koji je upravo sa Marakane otišao u tim severnih suseda.

Mnogo više crveno-beli bi kasu mogli da napune prodajom Ričmonda Boaćija, obzirom da je za napadača iz Gane, kako "Mozzart sport" prenosi stigla ponuda od 2.500.000 evra! Američki Kanzas Siti spreman je da izdvoji pomenutu sumu.

S druge strane, Milan Borjan, golman Crvene zvezde, ostaće na Marakani i u narednom periodu, osim u slučaju izuzetno dobre ponude rekao je sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela. On je istakao da čuvar mreže reprezentacije Kanade ima dugoročan ugovor sa srpskim šampionom i da trenutno nema konkretnih ponuda za njega.

Na Marakani ostaje po svemu sudeći i El Fardu Ben. Reprezentativac Komora koji blista u dresu nacionalnog tima, nije bio licenciran za Ligu šampiona, pa se sve više govorilo o njegovom odlasku sa Marakane.

- Razgovarao sam nekoliko puta sa Benom, bili smo i kod generalnog direktora Terzića. Postoji obostrana želja, ostalo je da menadžer ugovori finansijske uslove - rekao je sportski direktor srpskog šampiona Mitar Mrkela.

Mediji/Teleks.info


Komentari