ZVEZDA PRODAJE BORJANA U EMIRATE, TRANSFER JE DVA MILIONA EVRA! Došlo vreme da se Delije oproste od golmana Zvezde?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ZVEZDA PRODAJE BORJANA U EMIRATE, TRANSFER JE DVA MILIONA EVRA! Došlo vreme da se Delije oproste od golmana Zvezde?!

Na adresu Zvezde stigla je ponuda iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, od kluba iz Dubaija, koji želi u januaru da dovede golmana crveno-belih Milana Borjana!

Kako Maxbetsport saznaje, ponuda na stolu kluba je 2.000.000 evra, koju su čelnici crveno-belih načelno prihvatili. Iskusni čuvar mreže trebalo bi da dobije primanja koja su mnogo veća nego što sada ima u taboru crveno-belih.

Nezvanično, plata u Ljutice Bogdana mu je jedna od većih u klubu. Priča se da ona iznosi 40.000 evra mesečno, plus bonusi.

Golman crveno-belih je prošlog meseca napunio 32 godine i ovo mu je poslednja šansa da naplati golmansko znanje. Iako je u dva susreta sa Totenhemom primio devet golova, ukupno na četiri utakmice u evro eliti čak 13 pogodaka, jedan je od najboljih pojedinaca u četi Vladana Milojevića.

Borjan je fantastičnim odbranama u kvalifikacijama u Kopenhageni i Bernu protov Jang Bojsa uveo Zvezdu ove sezone u Ligi šampiona. Posebno se pamte njegovi odbranjeni penali u prestonici Danske. Prošle zime je produžio ugovor sa crveno-belima do 2023. godine.

Milan je došao u Ljutice Bogdana pre dve godine, tačnije 24. jula 2017. godine i jedan je od najzaslužnijih za meteorski uspeh Zvezde, igranja u Ligi šampiona dve sezone zaredom i prve sezone u Ligi Evrope. Pre Zvezde promenio je mnogo klubova. Branio je za argentinski Gilmes, Rad, Sivas, Vaslui, Ludogorec, Radnički iz Niša i Koronu.

Loše iskustvo iz Ujedinjenim Arapskih Emirata imao je letos El Fardu Ben. Crveno-beli su prihvaili ponudu Al Vahde od 2.000.000 evra, ali se napadač sa Komorskih Ostrva vratio u Zvezdu jer je klub iz ove bogate arpaske zemlje promenio uslove koje je prvobitno ponudio za iskusnog napadača.

Crveno-bele bi u zimskom prelaznom roku mogli da napuste i napadači Milan Pavkov, Ričmond Boaći i El Fardu Ben.

Maxbetsport

Komentari