ZVEZDA U PROBLEMU, MILUNOVIĆ BIRA RUSIJA ILI TURSKA! Štoper odlazi, hoće da naplati vrhunske igre!

    foto: FK CZ
    Podeli
  • ZVEZDA U PROBLEMU, MILUNOVIĆ BIRA RUSIJA ILI TURSKA! Štoper odlazi, hoće da naplati vrhunske igre!

Nakon spekulacija o potencijalni pojačinjima Crvene zvezde i kreiranja nikada zvučnijeg i jačeg tima u prethodne dve decenije sada je na red i došla tema o mogućim rastancima i odlascima sa Marakane. Naime, več nekoliko puta se najavljivao nastavak saradnje između Zvezde i Nemanje Milunovića međutim rastanak je sve izvesniji.

Kako saznaje MaxBet sport, iskusni štoper je dobio poziv da karijeru nastavi u Rusiji ili Turskoj. Iz obe zemlje su spremili ponude, a konkretan korak je povukao Himki.

Prvoligaš iz Moskve spreman je da se pojača za sledeću sezonu sa nekoliko iskusnih igrača, a defanzivac iz Čačka se našao na meti.

Milunović tkaođe zna ruski jezik jer je pre prelaska u Zvezdu nosio dres Bate Borisova što je i veliki plus jer bi to olakšalo uklapanje u novu sredinu.

Zvezdin štoper produžava rok za konačno izjašnjavanje, a pogotovo posle najava dolaska Aleksandra Dragovića u Ljutice Bogdana i za sada ostanka Miloša Degeneka i Radovana Pankova.

Kako dalje prenosi Maxbet sport, posao je završen tek kada se stavi potpis, a na igraču koji puni 32 godine je da uskoro prelomi u kojem klubu hoce da finišira uspešnu karijeru.

Nemanja Milunović je sa Zvezdom osvojio sve što se može osvojiti u domaćem fudbalu i predpostavlja se da želi nove izazove.

Komentari