ZVEZDA VEĆ ŠAMPION, PARTIZAN TVRDI DA JE BRUTALNO POKRADEN U NOVOM SADU! Ovo je bilo tek 6. kolo Superlige! ŠTA LI NAS TEK OČEKUJE?!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • ZVEZDA VEĆ ŠAMPION, PARTIZAN TVRDI DA JE BRUTALNO POKRADEN U NOVOM SADU! Ovo je bilo tek 6. kolo Superlige! ŠTA LI NAS TEK OČEKUJE?!

Šampion Srbije u fudbalu poznat je već posle šest kola takmičenja, Crveno beli imaju ogromnih šest bodova prednosti u odnosu na večitog rivala i objektivno jedinog konkurenta za titulu.

Partizan je u ludom meču u Novom sadu izgubio od vojvodine 2:3, a Zvezda je častila TSV sa pet komada na Marakani!

Lepota fudbala je u jednostavnosti. Kada srpski fudbaleri to shvate i primene, pojavi se i rezultat. Šampion je otpor prošlosezonskog iznenađenja slomio u prvom poluvremenu: Crvena zvezda - TSC Bačka Topola 5:0 (3:0)!

Neprikosnoveni gazda utakmice bio je Aleksandar Katai. Pre samo pet dana u Tirani je na momente navijače dovodio do ivice pucanja živaca. Međutim, radi se o najfinijem fudbalskom majstoru. To je Srbobranac pokazao u meču protiv njegovih komšija iz Bačke.

Jedinu senku na utakmicu bacio je Ričmond Boaći koji se posle dugo vremena našao u startnoj postavi, dok je Tomane ostao na klupi. Napadač iz Gane nikako nije mogao da stigne do lopte, ali je iz potpuno nerazumljivih razloga otvorenom nogom krenuo na golmana gostiju Filipovića. Gosti su tražili crveni karton za fudbalera Crvene zvezde. Utisak je da su bili u pravu. U Evropi se za takav start ide ranije pod tuš.

S druge strane, fudbaleri Vojvodine su rezultatom 3:2 pobedili Partizan u 6. kolu Linglong Superlige Srbije.

Posle jako burne utakmice i više od 90 minuta "ludnice" i potpunog preokreta, Vojvodina je pobedila Partizan rezultatom 3:2 na "Karađorđu".

FK Partizan je zakazao sednicu Odbora za hitna pitanja, nakon cega ce se obratiti javnosti u vezi sa daljim koracima.

Poraz u Novom Sadu upalio je alarm u Humskoj 1, pa će se klub obratiti javnosti.

Iz Partizana je stiglo kratko saopštenje za javnost u kojem stoji:

"Nakon brutalne krađe u Novom Sadu, kompletnog inzenjeringa sudijske organizacije u sadejstvu sa celnicima FSS, FK Partizan je zakazao za ujutru sednicu Odbora za hitna pitanja, nakon cega ce se obratiti javnosti u vezi sa daljim koracima", naveli su iz Partizana.

Mediji/Teleks.info

Komentari