ZVEZDO, ŠTA ĆE TI KOLAROV, IMAŠ TRI BISERA - NE ZNA SE KOJI JE OD KOJEG BOLJI! Dva Uroša i Marko su budućnost crveno-belih na beku!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ZVEZDO, ŠTA ĆE TI KOLAROV, IMAŠ TRI BISERA - NE ZNA SE KOJI JE OD KOJEG BOLJI! Dva Uroša i Marko su budućnost crveno-belih na beku!

Čekaju se Aleksandri - Dragović, Prijović i Kolarov, a poslednji bi bio možda i najveće pojačanje za Crvenu zvezdu. Zvučna karijera, u kojoj su upisani Lacio, Mančester siti, Roma i Inter biće mamac i za druge klubove, pa dolazak bivšeg kapitena reprezentacije nije siguran.

Iako su prethodnih dana stizale informacije da je sve dogovoreno, čak poznata i plata, konkurencija postoji. Aleksandar Kolarov još nije dogovorio transfer u šampiona Srbije.

A ukoliko se desi da se to ne dogodi, šta će raditi Crvena zvezda? Opcija stranca na levom boku otpada, Terzić tvrdi da stranci neće ni dolaziti narednog leta, a od srpskih igrača izbor nije prevelik. Zna se da Filip Mladenović nije zainteresovan, pa Zvezda ostaje na onome što ima u svojim redovima.

Trojica mladih fudbalera, koji su idalje ''bonusi'' mogli bi da dobiju šansu naredne sezone ukoliko Crvena zvezda ne obezbedi potpis Aleksandra Kolarova ili nekog drugog beka, što je manje verovatna opcija.

Marko Konatar

Standardan u Prvol ligi Srbije i radi ono što mu je najbitnije u ovim godinama. Marko skuplja minute i iskustvo, pa se njegov povratak u Crvenu zvezdu može očekivati već narednog leta. Ide mu na ruku i to što se već poznaje sa Dejanom Stankovićem.

Pozajmica u Inđiju nije uspela, ali igranje u Železničaru iz Pančeva vratilo ga je u planove ljudi sa stadiona Rajko Mitić. I dalje je bonus, što je dodatni plus koji ima pored svog imena.

Uroš Blagojević

Trenutno pozajmljen u Novom Pazaru, gde je ovog proleća upisao četiri nastupa, uz gol protiv Mačve. Sigurno je i teška borba za opstanak koja muči Pazarce uticala da njegova uloga bude nešto manja.

Ipak, Blagojević se dokazao jesenas u timu Grafičara, pa je iskorak u Superligu bio logičan korak. Uz iskustvo iz Lige šampiona za omladince, samo jedna prava sezona u seniorskom fudbalu, biće dovoljna da Uroš Blagojević bude spreman za prvi tim crveno-belih.

Uroš Lazić

A kada je jedan Uroš napustio Grafičar, drugi je stigao kao zamena. Lazić, koji nije imao ni 18 godina u trenutku kada je prekomandovan, podjednako dobro igra levog i desnog beka. Zato nije neobično da u filijali Crvene zvezde odigra po poluvreme na obe strane terena!

Na osam mečeva je bio starter i tada nije izlazio iz igre. Na još tri susreta ulazio je u igru, a jedan od najmlađih standardnih provitmaca tima jer je 2003. godište. Crvenoj zvezdi bi još tri godine mogao da bude ''bonus'', što bi obradovalo i Zvezdana Terzića koji želi više mladih fudbalera u prvom timu.

Mondo


Komentari