LUDILO MOZGA, HRVATI NAPALI IBRU ZBOG NADE TOPČAGIĆ! Opet su pronašli i četnike i...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • LUDILO MOZGA, HRVATI NAPALI IBRU ZBOG NADE TOPČAGIĆ! Opet su pronašli i četnike i...

Zlatan Ibrahimović i Siniša Mihajlović su osvojili Italiju svojim nastupom. Pevali su ili bar pokušavali da pevaju, a cela država pričala je o tome. Ma i mnogo šire, Evropa i svet su pratili nastup.

Zasmetao je samo Hrvatima. Odnosno, zasmetalo im je što je Zlatan Ibrahimović na pozornicu izašao uz numeru ''Jutro je'' Nade Topčagić.

Oni su se vratili tridesetak godina unazad, premotali film i setili se da je ona ''pevala četnicima''. Nikome drugom to nije palo na pamet.

''Upravo je Topčagićka, uz Eru Ojdanića, bila jedna od zabavljačica četnika i ostalih srpskih vojnika u Vukovaru'', tvrdi Večernji.

Isti list dodaje da je Šveđanin možda neupućen u ta dešavanja jer mu ona nisu smetala na Sanremu.

''Zlatanu Ibrahimoviću, koji ima bosanskohercegovačke krvi u sebi, ipak to nije smetalo. Možda za taj podatak i ne zna. On se do pozornice festivala stepenicama pustio uz veliki osmeh i u smokingu'', piše u tekstu.

Ostaje nejasno na šta hrvatski list aludira ovom prilikom. Čiju grešku u ovom slučaju traže, švedskog fudbalera ili italijanskog festivala koji je pustio numeru pevačice koja je dobro poznata na Balkanu. Sam gest je bio ''ispunjavanje muzičke želje'' Ibrahimoviću, koji je samo nekoliko dana ranije proslavljao pobedu na Instagram storiju uz istu numeru.

Mondo


Komentari