(VIDEO) LUKA JOVIĆ I MODRIĆ U URNEBESNOJ KOMEDIJI! Crtać koji će vas nasmejati do suza, OVO NE SMETE PROPUSTITI!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) LUKA JOVIĆ I MODRIĆ U URNEBESNOJ KOMEDIJI! Crtać koji će vas nasmejati do suza, OVO NE SMETE PROPUSTITI!

Fudbaleri Real Madrida Luka Jović i Luka Modrić našli su se o najnovijoj epizodi poznate animirane parodije “The Champions” u produkciji portala “Bleachers Report”.

Ovaj zanimljivi i smešni serijal postavlja pitanje što bi se dogodilo kada bi najbolji fudbaleri sveta i njihovi treneri živeli zajedno u ogromnoj vili. Po ugledu na rijaliti programe “The Champions” prikazuje kakve su najveće fudbalske zvezde izvan terena. Naravno, reč je samo o dobroj šali.

U prvoj epizodi trećeg serijala pojavljuje se Realove Luke - Modrić i Jović. Srpskog golgetera je u Real Madridu dočekao imenjak Luka koji ga je proveo kroz kuhinju u novoj vili. Hrvat tako mladom srpskom napadaču pokazuje statuu Andree Pirla iz čije kopačke curi vino, dok iz statue Dijega Maradone pritiskom na nos izlazi brašno, prenosi Index.hr.

Autori su, jasno, aludirali na Pirlovu ljubav prema kvalitetnom vinu i Maradoninu istoriju sa nedozvoljenim supstancama, a posebno je bio zanimljiv deo u kojem Jović ugleda Modrićevu nagradu za najboljeg igrača sveta. Na pitanje što je to, Modrić mu odgovori:

- To je Zlatna lopta. Kažu da bi zbog nje ljudi trebalo da brinu za tebe, ali ne pomaže!


Komentari